Nutriční hodnoty (Uzená manděra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 106,60 g |
– nasycené | 18,85 g |
– nenasycené | 72,86 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 18,80 g |
––– omega 3 | 3,91 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 172,80 g |
– cukry | 16,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
200 g 200 g hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 200 g |
200 g 200 g uzeného vepřového bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
větší cibule | Cibule čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |