Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená manděra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny85,00 g
– z toho živočišné bílkoviny29,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky106,60 g
– nasycené18,85 g
– nenasycené72,86 g
–– mononenasycené54,06 g
–– polynenasycené18,80 g
––– omega 33,91 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,00 g
Sacharidy172,80 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
200 g 200 g hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 200 g
200 g 200 g uzeného vepřového bůčku Vepřový bok uzený 200 g
větší cibule Cibule čerstvá
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.