Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodná pórovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 336 kJ /
558 kcal
Bílkoviny28,55 g
– z toho živočišné bílkoviny25,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky35,22 g
– nasycené19,95 g
– nenasycené12,10 g
–– mononenasycené10,53 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,16 g
Cholesterol 354 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,91 g
Sacharidy30,47 g
– cukry10,65 g
––– laktóza9,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
hlíva ústřičná Hlíva ústřičná syrová
50 g 50 g Nivy Niva 50% t. v s. 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
šunka (nebo měkký salám) Šunka vepřová vařená
zeleninový bujón Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.