Nutriční hodnoty (Lahodná pórovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 336 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 35,22 g |
– nasycené | 19,95 g |
– nenasycené | 12,10 g |
–– mononenasycené | 10,53 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,16 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 30,47 g |
– cukry | 10,65 g |
––– laktóza | 9,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
hlíva ústřičná | Hlíva ústřičná syrová | |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
šunka (nebo měkký salám) | Šunka vepřová vařená | |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |