Nutriční hodnoty (Radouňský flamendr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
Tuky | 20,13 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 10,21 g |
–– mononenasycené | 8,38 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 803 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 39,65 g |
– cukry | 25,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky (popř. žlutá nebo bílá) | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce dobrého jemného kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
1 kousek 1 kousek křenu | Křen čerstvý | |
feferonky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |