Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Radouňský flamendr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 666 kJ /
876 kcal
Bílkoviny130,67 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,67 g
Tuky20,13 g
– nasycené4,86 g
– nenasycené10,21 g
–– mononenasycené8,38 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,05 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 803 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy39,65 g
– cukry25,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky (popř. žlutá nebo bílá) Paprika zelená čerstvá
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce dobrého jemného kečupu Kečup sladký 37.5 ml
1 kousek 1 kousek křenu Křen čerstvý
feferonky dle chuti Chilli paprička čerstvá
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.