Nutriční hodnoty (Salát z nových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,35 g |
Tuky | 15,62 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 9,20 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 25,60 g |
– cukry | 2,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g nových brambor | Brambor raný | 100 g |
30 g 30 g drůbeží šunky | Šunka kuřecí vařená | 30 g |
30 g 30 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 30 g |
10 g 10 g bazalky | Bazalka čerstvá | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
ocet balzamico | Ocet balsamikový bílý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |