Nutriční hodnoty (Bramborovo-pórková polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,12 g |
Tuky | 52,50 g |
– nasycené | 33,67 g |
– nenasycené | 17,48 g |
–– mononenasycené | 16,04 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 48,80 g |
– cukry | 7,58 g |
––– laktóza | 4,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 1/2 - 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
- 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
- 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
- 1 1 papriková klobása | Klobása | |
- 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
- 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
- 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
- 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
- sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |