Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 379 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny82,30 g
– z toho živočišné bílkoviny71,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,94 g
Tuky35,82 g
– nasycené13,96 g
– nenasycené15,25 g
–– mononenasycené12,72 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,16 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 2,53 g
Sůl5,92 g
Sacharidy91,60 g
– cukry23,10 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g moravského uzeného masa Vepřová kýta uzená 150 g
8 8 větších syrových brambor Brambor zimní 400 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g tvrdého sýra (eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
sádlo na vymazání Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.