Nutriční hodnoty (Francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 35,82 g |
– nasycené | 13,96 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 12,72 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 91,60 g |
– cukry | 23,10 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g moravského uzeného masa | Vepřová kýta uzená | 150 g |
8 8 větších syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 g 100 g tvrdého sýra (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |