Nutriční hodnoty (Policejní koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 526 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,03 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks vepřového kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 6 pepře | Pepř černý | 6 g |
1 1 hlavička česneku (rozetřeného) | Česnek čerstvý | 70 g |
(Poté se přidá 1 hlavička rozetřeného česneku do nálevu a ponoří se do něj koleno. Nechá se do druhého dne.) | Česnek čerstvý |