Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Policejní koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie526 kJ /
126 kcal
Bílkoviny4,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,03 g
Sůl15,00 g
Sacharidy24,30 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks vepřového kolena Vepřové koleno bez kosti
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
6 6 pepře Pepř černý 6 g
1 1 hlavička česneku (rozetřeného) Česnek čerstvý 70 g
(Poté se přidá 1 hlavička rozetřeného česneku do nálevu a ponoří se do něj koleno. Nechá se do druhého dne.) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.