Nutriční hodnoty (Tykev s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,76 g |
Tuky | 1,94 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 0,43 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,60 g |
– cukry | 24,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g tykev - tekvica, biely alebo zelený podlhovastý plod | Dýně čerstvá | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
soľ | Sůl mořská | |
3 - 4 3 - 4 paradajky | ||
petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá | |
(kto používa -trošku vegety a pod.) | Kořenící směs sypká |