Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní polévka s kedlubnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 644 kJ /
393 kcal
Bílkoviny8,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,82 g
Tuky17,15 g
– nasycené10,72 g
– nenasycené5,99 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,07 g
Vláknina9,81 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy45,76 g
– cukry12,86 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 velká brambora Brambor zimní 50 g
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1 1 masox Bujón hovězí
Vegeta dle chuti Kořenící směs sypká
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 lžíce 2 lžíce krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.