Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžová polévka pro začátečníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 054 kJ /
730 kcal
Bílkoviny27,93 g
– z toho živočišné bílkoviny18,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,25 g
Tuky19,54 g
– nasycené9,22 g
– nenasycené7,82 g
–– mononenasycené3,94 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,54 g
Vláknina3,83 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy108,70 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l vývaru (jakýkoliv) Vývar masový 1500 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže Rýže bílá 125 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.