Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 553 kJ /
1 327 kcal
Bílkoviny224,98 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,98 g
Tuky33,17 g
– nasycené8,66 g
– nenasycené16,36 g
–– mononenasycené13,63 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 566 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,30 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
500 g 500 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 500 g
0,5 sáčku 0,5 sáčku tekuté marinády „Pečené maso“ (z Alberta)
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
tmavá instantní jíška Jíška tmavá instantní
vývar Vývar masový
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.