Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 553 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,98 g |
Tuky | 33,17 g |
– nasycené | 8,66 g |
– nenasycené | 16,36 g |
–– mononenasycené | 13,63 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
0,5 sáčku 0,5 sáčku tekuté marinády „Pečené maso“ (z Alberta) | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
tmavá instantní jíška | Jíška tmavá instantní | |
vývar | Vývar masový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |