Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba s bílou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 128 kJ /
1 226 kcal
Bílkoviny81,41 g
– z toho živočišné bílkoviny78,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky86,47 g
– nasycené59,46 g
– nenasycené25,01 g
–– mononenasycené21,36 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,32 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,50 g
Sacharidy28,97 g
– cukry15,40 g
––– laktóza10,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filety filety z jakékoli ryby (pangasius, aljašská treska, filé...) Treska filet
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
grilovací koření Grilovací koření
utřený česnek Česnek čerstvý
citron Citrón čerstvý
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 1 smetana - 31% Smetana kravská sladká 12%
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny (podle chuti) Mrkev mražená
300 g 300 g Čedaru Čedar 300 g
koření - pepř, majoránka, sůl (dle chuti) Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.