Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s černuchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 1,43 g |
–– mononenasycené | 0,58 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 33,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 83,40 g |
– cukry | 42,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
4 4 malé cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 brambory ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
koření ratatouille | Provensálské koření | |
koření černucha | Černucha setá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |