Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč z křehkého těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 178 kJ /
3 389 kcal
Bílkoviny74,38 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,66 g
Tuky126,86 g
– nasycené31,16 g
– nenasycené83,89 g
–– mononenasycené56,85 g
–– polynenasycené27,04 g
––– omega 31,91 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 704 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy481,90 g
– cukry195,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zarovnaná kávová lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 zakysané smetany (400-500g) Smetana kravská zakysaná 12%
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 broskvový kompot Broskev zavařená
mleté mandle nebo ořechy Mandle loupané mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.