Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 620 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny95,44 g
– z toho živočišné bílkoviny88,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,76 g
Tuky83,95 g
– nasycené27,24 g
– nenasycené49,22 g
–– mononenasycené37,97 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 30,38 g
Vláknina11,08 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy48,30 g
– cukry10,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
trocha trocha hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička koření do mletých mas Provensálské koření 5 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.