Nutriční hodnoty (Karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 620 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 83,95 g |
– nasycené | 27,24 g |
– nenasycené | 49,22 g |
–– mononenasycené | 37,97 g |
–– polynenasycené | 11,25 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 48,30 g |
– cukry | 10,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička koření do mletých mas | Provensálské koření | 5 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |