Nutriční hodnoty (Hořčicové fazole s uzeným a vůní rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,72 g |
Tuky | 77,02 g |
– nasycené | 23,54 g |
– nenasycené | 39,88 g |
–– mononenasycené | 31,77 g |
–– polynenasycené | 8,12 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 42,76 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 118,80 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 20 dkg 20 dkg bílých fazolí (doporučuji předvařené, po 10min. jsou uvařené) | Fazole bílé | 200 g |
- 20 dkg 20 dkg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 200 g |
- 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
- 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
- 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
- 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
- sůl | Sůl mořská | |
- pepř | Pepř černý | |
- větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený |