Nutriční hodnoty (Krémový koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 378 kJ / 4 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,65 g |
Tuky | 236,53 g |
– nasycené | 141,73 g |
– nenasycené | 84,73 g |
–– mononenasycené | 73,39 g |
–– polynenasycené | 11,35 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 12,78 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 555,77 g |
– cukry | 277,96 g |
––– laktóza | 7,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
175 g 175 g másla | Máslo kravské | 175 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce studené vody | Voda | 63 ml |
5 5 středně velkých broskví | Dužina broskve čerstvá | |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
190 g 190 g pískového cukru | Cukr bílý | 190 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
75 g 75 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 75 g |
60 g 60 g pískového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |