Nutriční hodnoty (Fazolky s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,07 g |
Tuky | 156,25 g |
– nasycené | 67,08 g |
– nenasycené | 73,37 g |
–– mononenasycené | 60,67 g |
–– polynenasycené | 12,70 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 47,56 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 57,65 g |
– cukry | 50,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g fazolek | Fazolky čerstvé | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
kopr (nať) | Kopr nať čerstvý | |
6 6 vajec na tvrdo | Vejce slepičí | 420 g |