Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 603 kJ /
2 056 kcal
Bílkoviny82,25 g
– z toho živočišné bílkoviny61,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,07 g
Tuky156,25 g
– nasycené67,08 g
– nenasycené73,37 g
–– mononenasycené60,67 g
–– polynenasycené12,70 g
––– omega 30,47 g
Vláknina47,56 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 2,34 g
Sůl5,46 g
Sacharidy57,65 g
– cukry50,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g fazolek Fazolky čerstvé 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
kopr (nať) Kopr nať čerstvý
6 6 vajec na tvrdo Vejce slepičí 420 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.