Nutriční hodnoty (Boloňské špagety III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 063 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 21,74 g |
– nasycené | 4,91 g |
– nenasycené | 11,63 g |
–– mononenasycené | 9,27 g |
–– polynenasycené | 2,36 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 944 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 62,57 g |
– cukry | 45,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | 300 g |
100 g 100 g hovězích žeber | Hovězí žebra | 100 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky badyánu | Badyán | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka koření (tzatziky) | Pepř černý | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/3 lžičky 1/3 lžičky koření (na mleté maso) | Pepř černý | 1.666666716337204 g |
trochu trochu worchesterové omáčky | ||
čerstvá petrželka (i s natí) | Petržel nať čerstvá | |
5-6 lžic 5-6 lžic kečupu | Kečup sladký | 82.5 ml |
olej | Olej řepkový | |
1 špetka 1 špetka bujonu v kostce | Bujón hovězí | |
1 stroužek 1 stroužek česneku (volitelně) | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
sýr eidam na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |