Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňské špagety III)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 063 kJ /
732 kcal
Bílkoviny66,50 g
– z toho živočišné bílkoviny59,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky21,74 g
– nasycené4,91 g
– nenasycené11,63 g
–– mononenasycené9,27 g
–– polynenasycené2,36 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 944 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy62,57 g
– cukry45,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí 300 g
100 g 100 g hovězích žeber Hovězí žebra 100 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky badyánu Badyán 2.5 g
1 špetka 1 špetka koření (tzatziky) Pepř černý
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 paprika žlutá Paprika žlutá čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/3 lžičky 1/3 lžičky koření (na mleté maso) Pepř černý 1.666666716337204 g
trochu trochu worchesterové omáčky
čerstvá petrželka (i s natí) Petržel nať čerstvá
5-6 lžic 5-6 lžic kečupu Kečup sladký 82.5 ml
olej Olej řepkový
1 špetka 1 špetka bujonu v kostce Bujón hovězí
1 stroužek 1 stroužek česneku (volitelně) Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
sýr eidam na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.