Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Petardův dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie24 499 kJ /
5 856 kcal
Bílkoviny112,68 g
– z toho živočišné bílkoviny77,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,05 g
Tuky340,91 g
– nasycené164,80 g
– nenasycené159,04 g
–– mononenasycené129,27 g
–– polynenasycené29,76 g
––– omega 36,53 g
Vláknina22,38 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 887 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy572,97 g
– cukry410,32 g
––– laktóza51,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
6 lžic 6 lžic cukru moučky Cukr bílý 150 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
sníh ze 6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
200 g 200 g cukru krystalu Cukr bílý 200 g
13 lžic 13 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
rum podle chuti Rum
2 2 šlehačky v prášku Šlehačka v prášku
kakao Kakao prášek
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.