Nutriční hodnoty (Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 605 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 0,57 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 12,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 filety Pangacia | Pangas filet | |
cibule | Cibule čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
směs hub v octě (malá sklenička) | Hřib čerstvý | |
beztukový bujon Just (malá lžička) | Bujón hovězí | |
šálek šálek vody | Voda | |
2 lžičky 2 lžičky sušené sojové mléko | Nápoj sójový sušený | |
Gustin | Škrob kukuřičný | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
2 2 mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
zavařená červená řepa (malý šálek šálek a šťáva) | Červená řepa čerstvá | |
polentový knedlík |