Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie605 kJ /
145 kcal
Bílkoviny5,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,55 g
Tuky0,57 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy25,20 g
– cukry12,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 filety Pangacia Pangas filet
cibule Cibule čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
mořská sůl Sůl mořská
omáčka Tamari Sójová omáčka Tamari
směs hub v octě (malá sklenička) Hřib čerstvý
beztukový bujon Just (malá lžička) Bujón hovězí
šálek šálek vody Voda
2 lžičky 2 lžičky sušené sojové mléko Nápoj sójový sušený
Gustin Škrob kukuřičný
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
2 2 mrkev Mrkev čerstvá 100 g
zavařená červená řepa (malý šálek šálek a šťáva) Červená řepa čerstvá
polentový knedlík

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.