Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Country" maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 660 kJ /
875 kcal
Bílkoviny142,80 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky20,40 g
– nasycené5,70 g
– nenasycené9,84 g
–– mononenasycené8,16 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,06 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy18,00 g
– cukry4,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (panenka nebo kýta) Vepřová kýta 600 g
600 g 600 g žampiony Žampion čerstvý 600 g
rajčata Rajče červené čerstvé
jarní cibulky i s natí (popř paprika porek) Cibulka jarní čerstvá
červené fazole ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
petrželová nať Petržel nať čerstvá
marináda na maso.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.