Nutriční hodnoty ("Country" maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 20,40 g |
– nasycené | 5,70 g |
– nenasycené | 9,84 g |
–– mononenasycené | 8,16 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (panenka nebo kýta) | Vepřová kýta | 600 g |
600 g 600 g žampiony | Žampion čerstvý | 600 g |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
jarní cibulky i s natí (popř paprika porek) | Cibulka jarní čerstvá | |
červené fazole ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
marináda na maso. |