Nutriční hodnoty (Polévka z chrástu červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 715 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 39,85 g |
– nasycené | 13,45 g |
– nenasycené | 20,50 g |
–– mononenasycené | 16,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřového žebírka | Vepřová žebra | 250 g |
chrást s malými bulvami (5-6 bulev) | ||
brambory | Brambor zimní | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
květák | Květák čerstvý | |
kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
zelí | Zelí bílé čerstvé | |
hrášek | Hrášek zelený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
ocet | Ocet lihový |