Nutriční hodnoty (Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 2,83 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 3,25 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g filet okouna nilského | Mořský okoun | |
přepuštěné máslo | Ghí | |
olivový olej | Olej olivový | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
10 10 větších lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
5 dkg 5 dkg strouhaného sýru Parmegiano Reggianno | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |