Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie525 kJ /
126 kcal
Bílkoviny11,25 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené2,83 g
–– mononenasycené2,50 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy3,25 g
– cukry3,25 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g filet okouna nilského Mořský okoun
přepuštěné máslo Ghí
olivový olej Olej olivový
hrubá mořská sůl Sůl mořská
10 10 větších lístků bazalky Bazalka čerstvá
5 dkg 5 dkg strouhaného sýru Parmegiano Reggianno Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.