Nutriční hodnoty (Noky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 026 kJ / 2 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 35,24 g |
– nasycené | 8,28 g |
– nenasycené | 16,50 g |
–– mononenasycené | 11,70 g |
–– polynenasycené | 4,80 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 367,80 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/8 l 1/8 l vlahé vody | Voda | 125 ml |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
máslo | Máslo kravské | |
brynza koupená na váhu | Brynza |