Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup bez rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 520 kJ /
5 861 kcal
Bílkoviny43,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,38 g
Tuky12,11 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené1,39 g
–– polynenasycené4,63 g
––– omega 30,27 g
Vláknina136,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61,40 g
Sůl153,00 g
Sacharidy1 343,43 g
– cukry1 263,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
1,75 l 1,75 l vody Voda 1750 ml
1-3 1-3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 kg 1 kg cukru krupice Cukr bílý 1000 g
4 plechovky 4 plechovky rajčatového protlaku (280 g) Protlak rajčatový
150 g 150 g soli Sůl mořská 150 g
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 lžička 1 lžička mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 drcený hřebíček Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.