Nutriční hodnoty (Bochníková večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 963 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 15,79 g |
– nasycené | 3,98 g |
– nenasycené | 7,34 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 23,52 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 51,80 g |
– cukry | 3,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malý bochníček chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 tavené sýry | Sýr tavený | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
slanina nebo salám | Špek | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
cibule | Cibule čerstvá | |
petrželová nať (pažitka nebo bazalka atd.) | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
2 2 česneky na potření hotového bochníku před pečením | Česnek čerstvý | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |