Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bochníková večeře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 963 kJ /
469 kcal
Bílkoviny27,44 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky15,79 g
– nasycené3,98 g
– nenasycené7,34 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,06 g
Vláknina23,52 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy51,80 g
– cukry3,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malý bochníček chleba Chléb pšeničný kváskový
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 tavené sýry Sýr tavený
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
slanina nebo salám Špek
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé
cibule Cibule čerstvá
petrželová nať (pažitka nebo bazalka atd.) Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské
2 2 česneky na potření hotového bochníku před pečením Česnek čerstvý 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.