Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sezónní zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 542 kJ /
3 476 kcal
Bílkoviny117,60 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky80,89 g
– nasycené22,79 g
– nenasycené36,73 g
–– mononenasycené28,53 g
–– polynenasycené8,20 g
––– omega 30,31 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 2,44 g
Sodík 1,13 g
Sůl2,43 g
Sacharidy564,56 g
– cukry425,70 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g
120 g 120 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 120 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
450 g 450 g broskve (nebo kompot či jiné ovoce) Dužina broskve čerstvá 450 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
120 g 120 g cukru moučka Cukr bílý 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.