Nutriční hodnoty (Sezónní zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 80,89 g |
– nasycené | 22,79 g |
– nenasycené | 36,73 g |
–– mononenasycené | 28,53 g |
–– polynenasycené | 8,20 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 564,56 g |
– cukry | 425,70 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
120 g 120 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
50 g 50 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 50 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
450 g 450 g broskve (nebo kompot či jiné ovoce) | Dužina broskve čerstvá | 450 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |