Nutriční hodnoty (Vaječné karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 444 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 39,57 g |
– nasycené | 9,26 g |
– nenasycené | 18,96 g |
–– mononenasycené | 15,03 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 563 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 11,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce vařená | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vejce syrové | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 houska | Houska pšeničná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
hrst hrst sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |