Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní fazolková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 601 kJ /
622 kcal
Bílkoviny22,35 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,67 g
Tuky32,11 g
– nasycené3,80 g
– nenasycené24,94 g
–– mononenasycené17,51 g
–– polynenasycené7,43 g
––– omega 31,86 g
Vláknina23,43 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy49,10 g
– cukry15,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g fazolek Fazolky čerstvé 400 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
voda Voda
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté červené papriky Paprika červená sušená 0.5 g
celerová nať Petržel nať čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
Podravka Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.