Nutriční hodnoty (Letní fazolková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 601 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,67 g |
Tuky | 32,11 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 24,94 g |
–– mononenasycené | 17,51 g |
–– polynenasycené | 7,43 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 23,43 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 49,10 g |
– cukry | 15,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g fazolek | Fazolky čerstvé | 400 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
voda | Voda | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
Podravka | Kořenící směs sypká |