Nutriční hodnoty (Petřiny pepřové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 514 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 28,75 g |
– nasycené | 19,50 g |
– nenasycené | 8,76 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 103 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 2,42 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 2,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
4 4 velké a silné plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
50 g 50 g blaťáckého zlata | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
černý pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
případně grilovací koření | Grilovací koření |