Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 280 kJ /
784 kcal
Bílkoviny76,47 g
– z toho živočišné bílkoviny74,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,72 g
Tuky38,29 g
– nasycené21,65 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené11,62 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy16,40 g
– cukry11,10 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední lilek Lilek čerstvý
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
4-5 4-5 hřibků Hřib čerstvý
100 ml 100 ml červeného suchého vína Víno červené suché 100 ml
4 lžíce 4 lžíce tomatového pyré Pyré z červených rajčat 60 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g strouhané goudy (nebo jiného tvrdého sýra) Gouda 45% t. v s. 100 g
olivový olej Olej olivový
hrst lístků lístků čerstvého oregána Oregano čerstvé
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.