Nutriční hodnoty (Polévka s kapáním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 684 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 15,72 g |
– nasycené | 3,76 g |
– nenasycené | 7,32 g |
–– mononenasycené | 5,66 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 40,90 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr vývaru z kuřecího masa (ze skeletu) | Kuře prso | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
petrželka (nebo libeček) | Petržel nať čerstvá |