Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 684 kJ /
402 kcal
Bílkoviny22,86 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky15,72 g
– nasycené3,76 g
– nenasycené7,32 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy40,90 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr vývaru z kuřecího masa (ze skeletu) Kuře prso
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
petrželka (nebo libeček) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.