Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 108 kJ / 5 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 130,44 g |
– nasycené | 64,53 g |
– nenasycené | 51,84 g |
–– mononenasycené | 41,33 g |
–– polynenasycené | 10,51 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 857,98 g |
– cukry | 419,58 g |
––– laktóza | 7,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
240 g 240 g cukru moučka | Cukr bílý | 240 g |
390 g 390 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 390 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
10 g 10 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |