Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 108 kJ /
5 045 kcal
Bílkoviny100,79 g
– z toho živočišné bílkoviny40,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky130,44 g
– nasycené64,53 g
– nenasycené51,84 g
–– mononenasycené41,33 g
–– polynenasycené10,51 g
––– omega 31,79 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 605 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy857,98 g
– cukry419,58 g
––– laktóza7,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g cukru moučka Cukr bílý 240 g
390 g 390 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 390 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
ovoce Jahody čerstvé
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.