Nutriční hodnoty (Segedín po Vlčicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,28 g |
Tuky | 181,04 g |
– nasycené | 74,70 g |
– nenasycené | 98,06 g |
–– mononenasycené | 78,20 g |
–– polynenasycené | 19,86 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 23,95 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 9,16 g |
Sůl | 22,70 g |
Sacharidy | 56,41 g |
– cukry | 28,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
250 g 250 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 250 g |
1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí (720 ml) | Zelí bílé kvašené | 200 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce instantní jíšky | Jíška máslová | 22.5 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |