Nutriční hodnoty (Vitacitové řezy – tuhne přes noc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 38 769 kJ / 9 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,29 g |
Tuky | 486,65 g |
– nasycené | 158,60 g |
– nenasycené | 306,67 g |
–– mononenasycené | 232,40 g |
–– polynenasycené | 74,27 g |
––– omega 3 | 21,36 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 1 127,15 g |
– cukry | 699,25 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 hrnky 2 hrnky cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
kakao | Kakao prášek | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 měkké tvarohy | Tvaroh polotučný | |
7 lžic 7 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 175 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 kostka 1 kostka másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 malinový Vitacit (popř. jakýkoliv druh tangu) | ||
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
1,5 balíčku 1,5 balíčku pudinku | Puding v prášku | 72 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |