Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře nebo králík na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 411 kJ /
337 kcal
Bílkoviny2,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,55 g
Tuky28,33 g
– nasycené6,08 g
– nenasycené21,26 g
–– mononenasycené14,25 g
–– polynenasycené7,01 g
––– omega 31,80 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,60 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kuřecího masa ( nebo králičího) Kuře prso
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
3 3 větší bobkové listy Bobkový list sušený
4 lžičky 4 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 4 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce světlé instantní jíšky Jíška světlá instantní
1 lžíce 1 lžíce tmavé instantní jíšky Jíška tmavá instantní 15 g
sůl Sůl mořská
polévkové koření (podle chuti) Polévkové koření tekuté
citronová šťáva (nebo ocet) na dochucení Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.