Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizované vepřové kostky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 181 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny205,35 g
– z toho živočišné bílkoviny187,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,95 g
Tuky34,72 g
– nasycené12,18 g
– nenasycené16,08 g
–– mononenasycené11,20 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,23 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,60 g
Sacharidy141,30 g
– cukry51,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
200 g 200 g italského suchého salámu Suchý salám 200 g
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g
3 3 lžíve sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
300 ml 300 ml masového vývaru Vývar masový 300 ml
4 4 neoloupané stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.