Nutriční hodnoty (Karamelizované vepřové kostky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 181 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,95 g |
Tuky | 34,72 g |
– nasycené | 12,18 g |
– nenasycené | 16,08 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 141,30 g |
– cukry | 51,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
200 g 200 g italského suchého salámu | Suchý salám | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
3 3 lžíve sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
300 ml 300 ml masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
4 4 neoloupané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |