Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v kedlubnách se zázvorem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 851 kJ /
920 kcal
Bílkoviny10,04 g
– z toho živočišné bílkoviny4,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,86 g
Tuky85,76 g
– nasycené41,92 g
– nenasycené42,74 g
–– mononenasycené36,23 g
–– polynenasycené6,51 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,79 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,63 g
Sacharidy22,97 g
– cukry12,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso podle strávníků Vepřová kýta
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 1 obří kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1/2 kostičky 1/2 kostičky masoxu Bujón hovězí
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
instantní jíška Jíška světlá instantní
olej nebo máslo Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.