Nutriční hodnoty (Guláš z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zadní vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 balíček 1 balíček sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku gulášového koření | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 velký rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 červená a bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
strouhaný tvrdý chleba nebo polohrubá mouka na zahuštění | Chléb pšeničný kváskový |