Nutriční hodnoty (Ostružinový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 686 kJ / 4 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 254,65 g |
– nasycené | 147,13 g |
– nenasycené | 92,91 g |
–– mononenasycené | 81,27 g |
–– polynenasycené | 11,65 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 436,20 g |
– cukry | 217,60 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
130 g 130 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
130 g 130 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 130 g |
20 g 20 g solamylu | Bramborový škrob | 20 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
ostružiny (nebo višně,rybíz,borůvky atd.) | Ostružiny čerstvé | |
1,5 1,5 šlehačky Cremefine na šlehání od Dr.Oetkera (pokud dáte normální šlehačku, tak více želatiny) | Rostlinná šlehačka | |
2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
75 ml 75 ml vaječného koňaku | Likér vaječný | 75 ml |
čokoládové lupínky | Čokoláda mléčná 35% |