Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketovo-jablečno-pudinkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 619 kJ /
3 972 kcal
Bílkoviny89,10 g
– z toho živočišné bílkoviny51,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,74 g
Tuky91,25 g
– nasycené19,03 g
– nenasycené63,41 g
–– mononenasycené45,01 g
–– polynenasycené18,40 g
––– omega 34,76 g
Vláknina23,66 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 760 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy687,30 g
– cukry336,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky skořice Skořice ceylonská 12 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
10 lžic 10 lžic cukru (podle chuti i víc) Cukr bílý 250 g
2 2 vejce (pokud bude těsto příliš husté tak 3) Vejce slepičí 140 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání plechu Margarín
několik lžic několik lžic cukru Cukr bílý
jahody (kiwi i jiné ovoce...) Jahody čerstvé
ovocná šťáva (popř. voda) Šťáva ovoce směs
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.