Nutriční hodnoty (Cuketovo-jablečno-pudinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 619 kJ / 3 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,74 g |
Tuky | 91,25 g |
– nasycené | 19,03 g |
– nenasycené | 63,41 g |
–– mononenasycené | 45,01 g |
–– polynenasycené | 18,40 g |
––– omega 3 | 4,76 g |
Vláknina | 23,66 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 687,30 g |
– cukry | 336,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 12 g |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
10 lžic 10 lžic cukru (podle chuti i víc) | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce (pokud bude těsto příliš husté tak 3) | Vejce slepičí | 140 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
několik lžic několik lžic cukru | Cukr bílý | |
jahody (kiwi i jiné ovoce...) | Jahody čerstvé | |
ovocná šťáva (popř. voda) | Šťáva ovoce směs | |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |