Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlčická játrová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 142 kJ /
990 kcal
Bílkoviny93,52 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,52 g
Tuky38,10 g
– nasycené8,41 g
– nenasycené22,32 g
–– mononenasycené15,87 g
–– polynenasycené6,45 g
––– omega 30,75 g
Vláknina21,74 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 3,04 g
Sůl7,53 g
Sacharidy63,60 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžičky 2 lžičky Podravky nebo Solčanky Kořenící směs sypká 10 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 37.5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1.5 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
maggi Polévkové koření tekuté
pepř Pepř černý
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.