Nutriční hodnoty (Vlčická játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 142 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,52 g |
Tuky | 38,10 g |
– nasycené | 8,41 g |
– nenasycené | 22,32 g |
–– mononenasycené | 15,87 g |
–– polynenasycené | 6,45 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 21,74 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 63,60 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky Podravky nebo Solčanky | Kořenící směs sypká | 10 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
maggi | Polévkové koření tekuté | |
pepř | Pepř černý | |
jíška | Jíška máslová |