Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vafle II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 796 kJ /
2 580 kcal
Bílkoviny70,65 g
– z toho živočišné bílkoviny41,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky140,74 g
– nasycené76,33 g
– nenasycené54,40 g
–– mononenasycené45,10 g
–– polynenasycené9,30 g
––– omega 30,80 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 652 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy254,00 g
– cukry71,60 g
––– laktóza9,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 ml 150 ml podmáslí (nebo kefír) Podmáslí 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.