Nutriční hodnoty (Vafle II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 140,74 g |
– nasycené | 76,33 g |
– nenasycené | 54,40 g |
–– mononenasycené | 45,10 g |
–– polynenasycené | 9,30 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 254,00 g |
– cukry | 71,60 g |
––– laktóza | 9,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 ml 150 ml podmáslí (nebo kefír) | Podmáslí | 150 g |