Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 812 kJ /
1 150 kcal
Bílkoviny39,84 g
– z toho živočišné bílkoviny26,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,90 g
Tuky70,46 g
– nasycené28,03 g
– nenasycené34,61 g
–– mononenasycené27,05 g
–– polynenasycené7,57 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 818 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,89 g
Sacharidy85,95 g
– cukry6,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 tácek 1 tácek kuřecích jater (cca 500g) Játra kuřecí
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
drcený česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
koření podle vlastní chuti - grilovací koření apod. Grilovací koření
umělohmotné střívko na tlačenku (k dostání běžně v papírnictví) Tlačenka selská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.