Nutriční hodnoty (Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,90 g |
Tuky | 70,46 g |
– nasycené | 28,03 g |
– nenasycené | 34,61 g |
–– mononenasycené | 27,05 g |
–– polynenasycené | 7,57 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 85,95 g |
– cukry | 6,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 tácek 1 tácek kuřecích jater (cca 500g) | Játra kuřecí | |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
drcený česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
koření podle vlastní chuti - grilovací koření apod. | Grilovací koření | |
umělohmotné střívko na tlačenku (k dostání běžně v papírnictví) | Tlačenka selská | |