Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masová musaka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 265 kJ /
1 736 kcal
Bílkoviny121,66 g
– z toho živočišné bílkoviny113,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,91 g
Tuky98,76 g
– nasycené38,87 g
– nenasycené54,05 g
–– mononenasycené42,68 g
–– polynenasycené11,38 g
––– omega 30,45 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,60 g
Sacharidy61,10 g
– cukry41,60 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený tymián Tymián sušený
2 2 mladé cukety Cuketa čerstvá 200 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
petrželová nať (nemusí být) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.