Nutriční hodnoty (Masová musaka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 265 kJ / 1 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 98,76 g |
– nasycené | 38,87 g |
– nenasycené | 54,05 g |
–– mononenasycené | 42,68 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 61,10 g |
– cukry | 41,60 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený tymián | Tymián sušený | |
2 2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
petrželová nať (nemusí být) | Petržel nať čerstvá |