Nutriční hodnoty (Těstoviny se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 335 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 37,48 g |
– nasycené | 9,38 g |
– nenasycené | 27,82 g |
–– mononenasycené | 24,00 g |
–– polynenasycené | 3,82 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,74 g |
– cukry | 18,06 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
sladká sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 rajčata klasická | Rajče červené čerstvé | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 sklenice 1 sklenice sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 lžíce 2 lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 30 ml |
100 ml 100 ml bílého vína (já dala růžové) | Víno bílé suché | 100 ml |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
čabajka | Klobása | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sýr Parmazán (nemusí být) | Parmezán |