Nutriční hodnoty (Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filet Nilského okouna | Okoun filet | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
vejce | Vejce slepičí |