Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ražničí z nilského okouna v brusinkovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 067 kJ /
255 kcal
Bílkoviny57,00 g
– z toho živočišné bílkoviny57,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené1,50 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g filet Nilského okouna Okoun filet 300 g
olej Olej řepkový
brusinkový kompot Brusinky zavařené
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
hrubá mořská sůl Sůl mořská
vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.