Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříšková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 579 kJ /
3 724 kcal
Bílkoviny86,90 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,80 g
Tuky191,49 g
– nasycené80,63 g
– nenasycené91,60 g
–– mononenasycené49,00 g
–– polynenasycené42,60 g
––– omega 36,51 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 626 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy406,25 g
– cukry170,45 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
80 g 80 g vlašských ořechů (jemně nastrouhaných) Vlašské ořechy 80 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.