Nutriční hodnoty (Oříšková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 579 kJ / 3 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 191,49 g |
– nasycené | 80,63 g |
– nenasycené | 91,60 g |
–– mononenasycené | 49,00 g |
–– polynenasycené | 42,60 g |
––– omega 3 | 6,51 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 406,25 g |
– cukry | 170,45 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
80 g 80 g vlašských ořechů (jemně nastrouhaných) | Vlašské ořechy | 80 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |