Nutriční hodnoty (Borůvkový táč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 037 kJ / 7 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 311,54 g |
– nasycené | 77,60 g |
– nenasycené | 214,23 g |
–– mononenasycené | 157,33 g |
–– polynenasycené | 56,90 g |
––– omega 3 | 15,82 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 974,98 g |
– cukry | 501,05 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 375 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
1 hrnek 1 hrnek teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
sníh z 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
15 dkg 15 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
borůvky | Borůvky čerstvé |